Cultuur Centrum De Maalderij

CULTUURCENTRUM

DE MAALDERIJ

ANBI-STATUS en SPONSORING

Cultuurcentrum de Maalderij wordt beheerd door Stichting de Coöperatie.

De Stichting de Coöperatie heeft een culturele ANBI-status (Algemene Nut Beogende Instelling). Een gift aan ons – welke vorm u ook kiest – is in principe fiscaal aftrekbaar. Bij een periodieke gift gedurende minimaal vijf jaar is de gift zelfs voor particulieren 125% en voor bedrijven 150% aftrekbaar. Vanwege deze status zijn wij verplicht onderstaande gegevens te publiceren op onze website.

NAW

Stichting de Coöperatie, handelsnaam: Cultuurcentrum de Maalderij. Canadastraat 6 8141AC Heino. 0572 394800 (alleen bereikbaar tijdens activiteiten).  secretaris@decooperatieheino.nl.

BTW NL805782072B01. KvK-nummer 41025527. RSIN (fiscaal nummer) 805782072.

Samenstelling bestuur van de stichting:

Beloningsbeleid

Stichting de Coöperatie werkt uitsluitend met vrijwilligers. De bestuursleden genieten geen beloning voor hun werkzaamheden. Zij hebben wel recht op vergoeding van de door hen in de uitoefening van hun functie gemaakte kosten.

Missie

De Stichting heeft tot doel  een zo breed mogelijk publiek kennis te laten nemen van en in contact te laten komen met cultuuruitingen en doet dit middels het ontwikkelen en organiseren van theatervoorstellingen en concerten in Cultuurcentrum de Maalderij

ACTIE: STEUN CULTUURCENTRUM DE MAALDERIJ

Scroll naar boven