Cultuur Centrum De Maalderij

KUNST IN DE FOYER

Kunst in de maalderij
Over Leonore van der Linden

Ik ben Leonore van der Linden en woonachtig in Heino. In mijn jeugd vond ik kleuren en tekenen altijd al een leuke manier om mijn vrije tijd te besteden. Een aantal jaren geleden ben ik weer begonnen met tekenen en schilderen en in mijn vrije uurtjes ga ik dan ook graag aan de slag met verf. Voor mijn schilderijen werk ik voornamelijk met acryl verf en in mijn schetsboekje werk ik met houtskool en potlood.

Voor inspiratie speur ik graag het internet af op zoek naar foto’s die mij aanspreken. Dit zijn vaak portretten van mensen waarbij de ogen mij iets vertellen, maar ook foto’s waarin de interactie tussen kind en dier te zien is, blijft mij fascineren. Daarnaast raak ik ook geïnspireerd door de natuur en dan met name de zee met haar luchten en opgaande of ondergaande zon. Het samenspel van kleuren die daar ontstaat vind ik prachtig en is ook een onderwerp die ik graag probeer vast te leggen op doek.

Inmiddels is het 2 jaar geleden dat ik voor het eerst mijn werk heb getoond bij Kunstroute Heino. Ik vond het heel leuk om mee te maken en de positieve reacties hebben ervoor gezorgd dat ik het leuk vind om mijn werk nog een keer te laten zien.

 

–Leonore van der Linden –

info@noorleefstijl,nl    | 06 11 21 04 58

EXPOSEREN IN DE FOYER

Ook interesse om te exposeren in de foyer van Cultuurcentrum de Maalderij, stuur een mailtje naar info@dk5design.nl en ik neem spoedig contact met je op.


Bekijk hier de kunstenaars die je zijn voorgegaan: 

Scroll naar boven