Cultuur Centrum De Maalderij

CULTUURCENTRUM

DE MAALDERIJ

Welkom bij Cultuurcentrum de Maalderij,

Een gebouw met een geschiedenis, dat onderdak biedt aan verschillende organisaties en doelgroepen. Met onder meer een theaterzaal, een expositieruimte,  een plek voor vergaderen en een oefenruimte voor muziek en kunst. 

Theater Podium Heino is met al die prachtige voorstellingen niet meer weg te denken uit ons dorp! En ook op de bovenverdieping wordt op maandag- en dinsdagochtend de geschiedenis van ons dorp in kaart gebracht door ‘Vereniging voor heemkunde Omheining’.  Inmiddels zijn Live Music Heino,  Ons Genoegen, Heino Vocaal, Sociëteit Portiuncula en voor gitaarlessen Thomas Hagemeijer en voor zanglessen Marleen Rodijk vaste gebruikers van Cultuurcentrum de Maalderij. Ook is er in de foyer een doorlopend expositie van een regionale kunstenaar; elke twee maanden krijgt een kunstenaar de mogelijkheid om een aantal kunstwerken te laten zien. 

Secretaris van Cultuurcentrum de Maalderij: Erwin van Diepen

Cultuurcentrum de Maalderij wordt beheert door Stichting de Coöperatie:

Samenstelling bestuur van de stichting:

Beloningsbeleid

Stichting de Coöperatie werkt uitsluitend met vrijwilligers. De bestuursleden genieten geen beloning voor hun werkzaamheden. Zij hebben wel recht op vergoeding van de door hen in de uitoefening van hun functie gemaakte kosten.

Missie

De stichting heeft tot doel  een zo breed mogelijk publiek kennis te laten nemen van en in contact te laten komen met cultuuruitingen en doet middels het ontwikkelen en organiseren van theatervoorstellingen en concerten in Cultuurcentrum de Maalderij.

Verhuur

Wil je meer weten over de mogelijkheden van  verhuur voor bijvoorbeeld evenementen, bijeenkomsten, vergaderingen, presentaties of cursussen?Neem contact op met de beheerder, Rob Bootsveld: info@cultuurcentrumdemaalderij.nl

 
Scroll naar boven